ADOPTEER HET CARLOSMOMENTJE

Ben je geraakt door de Carlosmomentjes? Wil jij ook onderdeel uitmaken van de Carlosmomentjesfamilie? Adopteer dan Carlosmomentjes! Door Carlosmomentjes te adopteren draag je bij aan de droom om iedereen wereldwijd een Carlosmomentje te gunnen.

Wanneer je Carlosmomentjes adopteert word je lid van de club van 1000. De club van 1000 bestaat uit ondernemers, organisaties en mooie mensen die het Carlosmomentje een warm hart toedragen en ons op een, voor hen simpele manier, willen ondersteunen. Concreet betekent dit dat je jaarlijks €1000,- excl btw doneert, waarmee wij samen de olievlek van de mooie momenten uitbreiden totdat iedereen ter wereld een Carlosmomentje heeft ervaren. 🙂

Dit heeft Stichting Carlosmomentjes met behulp van onze club van 1000 nu al mogelijk gemaakt: 

We hebben vier bijzondere lespakketten: in Nederlands en Engels, voor het basis- en middelbaar onderwijs ontwikkeld. Hierdoor kunnen kinderen ervaren dat zij ertoe doen en het niet altijd groot hoeft te zijn. De lespakketten geven we gratis weg voor maximaal bereik.

4x per jaar geven we zomaar een bos bloemen weg aan iemand die we niet kennen, maar die het wel verdiend.

Op ons inspiratieplatform carlosmomentjes.nl kunnen mensen Carlosmomentjes uploaden, reageren op elkaar en op zoek naar inspiratie voor nog meer Carlosmomentjes

De app biedt een simpele toegang tot ons inspiratieplatform. Hierdoor wordt het delen van Carlosmomentjes nog makkelijker én leuker. Download de app gratis via Google Play of in de App-store

Ook zijn we bezig met het Carlosmomentjeshuis. Een huis waar mensen gratis een midweek of een weekendje mogen verblijven. Om ze een hart onder de riem te steken, of omdat ze het gewoon verdienen. 

Naast al deze waarde die we samen creëren, word jij als extraatje lid van onze Carlosmomentjesfamilie. Je mag op je website, en andere media, uitdragen dat jij het Carlosmomentje een warm hart toedraagt en ondersteunt. Je mag ons logo, video’s en onze naam gebruiken. En je krijgt elke maand een Carlosmomentje van de maand toegestuurd, die je kan verspreiden onder je medewerkers, klanten (bijvoorbeeld als onderdeel van jullie nieuwsbrief) en andere fijne contacten. Oh ja, en we zijn je eeuwig dankbaar.

Adopteer het Carlosmomentje en word lid van de club van 1000, zo helpen we samen iedereen ter wereld aan een Carlosmomentje.

Ja, ik doe graag mee! Neem vrijblijvend contact met mij op: