Welkom !

We zijn vaak gewend om eerst te kijken naar wat niet goed gaat. Maar als je je dag begint met iets wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt, dan neem je dat de rest van de dag mee. Vandaar ook mijn verzoek om elke dag te beginnen met deze mail. Met de Carlosmomentjes Challenge zet je de leuke dingen op de eerste plaats. Want waarom zou je het leukste voor het laatst bewaren? Lest best? Best first!

Net zoals die keer dat ik met Evelien, mijn vrouw, uit eten was. We waren al wat later en toen we de menukaart bestudeerden zag ik de ober langskomen met een geweldige sorbet.

Nu heb ik meestal na een voor- en hoofdgerecht geen ruimte meer voor het toetje. Maar deze wilde ik niet missen. Dus besloot ik de sorbet te bestellen als voorafje. Terwijl Evelien zich te goed deed aan haar champignonsoep, genoot ik van mijn sorbet. Carlosmomentjes nummer één. En het leverde een brede lach op bij de ober en bij de tafeltjes om ons heen. Goed voor de sfeer en Carlosmomentje twee!

DE CHALLENGE: WAT HEEFT JOU BLIJ GEMAAKT?!

Denk even terug aan afgelopen weken. Waar werd jij blij van? Of waar heb jij iemand anders blij mee gemaakt?

Tip: is het lekker druk geweest en ben je het misschien even kwijt? Pak je agenda erbij; welke dingen stonden er ook al weer op het programma? Wees specifiek, hoe voelde je je? En wat maakte dit kleine ding voor jou bijzonder?

Deel jouw momentje...


VOORBEELDEN VAN EERDERE DEELNEMERS:

“Dat mijn vriend een lekkere lunch voor me heeft gemaakt, terwijl ik op de bank zat te niksen.” – Lina

“Dat ik afgelopen week de tijd nam om een verdrietige collega aan te horen, waar zij (voor haar ook onverwachts) achteraf heel dankbaar voor was!” – Tina

“Dat ik me gisteren heb aangemeld voor de 30 dagen Carlosmomentjes Challenge: ik werd vanmorgen met een glimlach wakker en was benieuwd naar mijn mail.” – Ruud

GRAAG TOT MORGEN! ENNE, WEES
NIEUWSGIERIG NAAR CARLOSMOMENTJES.

Met vrolijke groet, Jaap