Van nature ben ik iemand die de lat voor mezelf altijd behoorlijk hoog legt. En als iets lukt, dan gaat die lat vanzelf nog een beetje hoger.

Nu heb ik een hele grote droom: de hele wereld kennis laten maken met de kracht van de Carlosmomentjes. Daar ben ik aardig mee op weg, want jij kent ze tenslotte al ☺!

Nu is het best een groot doel, iedereen de kracht van een Carlosmomentje laten ervaren. Heel de wereld… heeft het wel nut om daar aan te beginnen?
Ja zeker, want grote domen en wensen beginnen altijd met een eerste kleine stap.

Zoals het jongetje in dit verhaal:

Op een strand zijn duizenden zeesterren aangespoeld. Een jongetje is druk bezig er zo veel mogelijk terug in zee te gooien en ze zo te redden. Een man die hem bezig ziet, loopt naar hem toe, pakt hem beet en zegt: ‘Dit heeft geen zin, het zijn er te veel’. Waarop de jongen hem aankijkt, ondertussen zeesterren in de zee gooiend, en zegt: ‘Ja, maar ik heb het verschil gemaakt voor deze en deze en deze…’
Omdat elk zeesterretje telt.

DE CHALLENGE: MAAK HET JEZELF MAKKELIJK

Met hoeveel mensen heb jij door de dag heen contact? Mail, app en telefoon tellen ook mee. Heeft iemand jou afgelopen week tijdens zo’n contact een bijzonder gevoel gegeven? Of heb jij iets extra’s voor iemand anders gedaan? Heel makkelijk, met een klein iets? Meer is niet nodig voor een mooi effect. Wat gebeurde er? We horen het heel graag van je.

Tip:  Vind je het eigenlijk niets bijzonders wat je hebt gedaan? Vraag je je af of jouw momentje wel interessant genoeg is? Dan kan ik heel kort zijn: ja, dat is het zeker! Elk Carlosmomentje, hoe klein het ook lijkt, kan enorm waardevol zijn. Het gaat er vooral om dat je ze leert herkennen. Dus leg de lat vooral niet te hoog. Elk Carlosmomentjes dat je opschrijft is goed. Het is tenslotte jouw moment!

Deel jouw momentje...