Dank je dat je deze mail leest. Dat je meedoet aan deze Challenge. Dat je de kracht van de Carlosmomentjes wilt leren kennen. En dat jij gewoon jij bent! Allemaal dingen waarvoor ik jou wil bedanken.

Een Carlosmomentje krijgen is heel fijn. Maar hoe vaak bedanken we de ander daar voor? Nou verwacht die ander dat waarschijnlijk ook helemaal niet. Die heeft misschien niet eens in de gaten dat hij iets speciaals doet.

Dat is alleen maar meer reden om die ander te bedanken. Want die ontdekt daardoor: “Hé, wat ik deed was blijkbaar belangrijk of bijzonder.” Kijk maar naar mijn broeder en inmiddels goede vriend Carlos. Hij was totaal verrast toen ik hem terug gaf wat zijn kleine gebaar voor hij betekende. Het stimuleerde hem om vaker bewust een Carlosmomentje te geven.

Grote kans dat door jouw bedankje dat domino-effect van Carlosmomentjes weer meer vaart krijgt. En dat je die ander een glimlach hebt bezorgd.

Maar misschien is het leuker als Carlos je dit zelf vertelt:
VANDAAG EEN DUBBELE CHALLENGE

Wie heeft jou de laatste tijd blij gemaakt, verrast, zomaar iets extra’s voor je gedaan of je een ander Carlosmomentje bezorgd? Vertel ons hieronder wat diegene voor jou gedaan heeft en hoe dat voelde.

En pak dan meteen even je telefoon en stuur diegene een bedankje via sms, Whatsapp of mail. Bellen mag natuurlijk ook. Of loop even langs. En laat je verrassen door het effect!

Deel hieronder jouw momentje…