Meer Carlosmomentjes in de wereld

De Carlosmomentjes Stichting heeft één simpel doel: iedereen ter wereld een Carlosmomentje.
Onze basis gedachte is: iedereen kan het verschil maken. Simpel en op je eigen manier. Zo wordt het ‘Carlosmomentje’ niet alleen een nieuw woord in de Dikke van Dale, maar ook echt een begrip.

Wij kunnen dit ambitieuze doel alleen bereiken als we dit samen doen. Help jij ook mee?

Help mee!

Iedereen kan op zijn of haar eigen manier bijdragen, bijvoorbeeld door inspirerende Carlosmomentjes te verzamelen en in te sturen op ons platform. Daarnaast help je ons heel erg door de momenten te delen via social media, thuis aan de keukentafel en op verjaardagen. Hoe meer mensen weten dat belangrijk zijn voor iemand anders eigenlijk heel simpel en leuk is, des te beter!

Wil je nog meer doen? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die hun tijd en talent in willen zetten voor de Carlosmomentjes:

Deel je Carlosmomentjes met ons: van jezelf of momentjes die je elders hebt gezien.
– Praat over het Carlosmomentje. Of je nu het filmpje laat zien op een bijeenkomst, enthousiast je buurvrouw erover verteld, of een mooi momentje deelt via onze app. Hoe meer mensen het weten hoe beter.
– Leraren die aan hun klas vertellen over de Carlosmomentjes. Bekijk ook ons lespakket
– Een grafisch ontwerper die de site en momenten naar een nog hoger plan willen tillen.
– Een vrijwilliger die graag bezig is met mooie momenten die ons graag wil helpen met het beheren, plaatsen en verspreiden van de Carlosmomentjes op ons platform en daarbuiten.
– Mensen met contacten in de media die kunnen helpen de Stichting en het platform nog meer onder de aandacht te brengen
– Jouw eigen creatieve idee! Zo is er iemand met een transportbedrijf die achterop zijn vrachtwagens reclame maakt voor de Carlosmomentjes. En loopt iemand jaarlijks de vierdaagse met een mooi Carlosmomentjes t-shirt.

Wat zou jij willen doen? Of wie ken jij die het Carlosmomentje verder kan brengen?

Adopteer het Carlosmomentje

Ben je geraakt door de Carlosmomentjes? Wil jij ook onderdeel uitmaken van de Carlosmomentjesfamilie? Adopteer dan het Carlosmomentje! Door het Carlosmomentje te adopteren draag je bij aan de droom om iedereen wereldwijd een Carlosmomentje te gunnen.

PS wat je ook doet of wat er ook bij jou past. Wij zijn dankbaar dat je er bent!


KvK: 70295859 | RSIN: 858242746