Hoe jij de wereld een beetje mooier maakt

Carlosmomentjes staan voor een klein gebaar met een groot effect, genoemd naar de Portugese broeder die voor Jaap Bressers het verschil maakte na zijn duikongeluk. Volgens Jaap zit er in iedereen een Carlos. Ben je enthousiast geraakt door een presentatie van Jaap of door zijn boeken en wil je graag zelf aan de slag met de Carlosmomentjes? Dat kan nu met de training ‘Ontdek de Carlos in jou’. Georganiseerd door de Carlosmomentjes Stichting.

Laagdrempelig, positief en raak

Een mooie ochtend – met een lekkere lunch als afsluiter – ga je samen met een speciaal opgeleide Carlosmomentjes trainer aan de slag. Je ontdekt hoe jij de wereld zelf een beetje mooier kunt maken en hoe je nog meer kunt genieten van de Carlosmomentjes in je leven.

Deze inspirerende training doe je samen met maximaal 14 andere gelijkgestemde mensen, allemaal positief en enthousiast. De training is laagdrempelig en raak – daar houdt Jaap van. Locatie is de Prinsenhof in het Brabantse Best, een plek die voor Jaap heel bijzonder is.

Meedoen

Heb je zin in een ochtend bomvol inspiratie om de Carlosmomentjes te zien, te ontvangen en zelf te geven? Hieronder schrijf je je in. Je kunt in je eentje meedoen of een paar gezellige vrienden of collega’s meenemen.

Kosten: €159,- (excl. btw, maar inclusief Brabantse koffie, thee en lunch)

Inschrijven via bedrijf?

Wil je de training graag met een of meer collega’s doen? Kijk dan je baas lief aan, wie weet kan deze training vanuit het scholingsbudget worden betaald. Dat maakt deze training ook interessant voor kleine teams of bedrijven. 

Heb je veel enthousiaste collega’s dan kunnen we ook naar jullie toe komen en de workshop op locatie verzorgen.