Loop ik vanavond na de business presentatie op de parkeerplaats naar mijn auto. Komt er een jongen naar me toegerend en vraagt mij of ik toevallig naar Veldhoven moet. Zijn vriendin heeft waarschijnlijk een gebroken been opgelopen bij hockeytraining op het veld naast Van der Valk, maar ze zijn net naar het ziekenhuis vertrokken en hij kwam net aan met de bus en had ze net gemist. Anders zou hij weer een half uur moeten wachten.
Wat doe je op zo’n moment? Er schoot van alles door me heen. Ik wil hem wel brengen, maar moet ik iemand vertellen dat ik iemand mee neem die ik niet ken? Het is toch eigenlijk te erg dat je zo gaat denken en zo voorzichtig moet zijn?
Ik heb hem afgezet bij het ziekenhuis en hij rende naar binnen. Het zal wel een nachtje doorhalen worden voor hem. Maar dat had hij er graag voor over. Ik hoop dat hij nog even laat weten hoe het afgelopen is.
Hij zei nog een paar keer: Ik schaam me wel hoor dat ik zo maar bij een vreemde in de auto stap. Ik zei dat ik altijd vreemden meenam😂
Ach, hij is nu geen vreemde meer. Sterkte voor je vriendin Timo!

0
9
0
9

Laat een reactie achter, daar worden we blij van!

Geef een reactie