Graag zou ik een Carlosmomentje willen delen die mij vanochtend is overkomen, terwijl iemand anders een compliment kreeg..hoe mooi .
Mijn zoontje gebruikt vanaf zijn geboorte veel medicatie, wat helaas zijn weerslag heeft op zijn gebit. Zijn melkgebit is beschadigd en niet te repareren. Daar heeft hij veel klachten met veel pijn aan gehad. ‘Onze’ tandarts is heel voorzichtig met hem geweest, om hem geen angst voor hem te laten krijgen. Desondanks zijn een aantal ingrepen vreselijk geweest (voor mijn zoontje, voor mij, maar ook voor de tandarts, want je wilt je kind geen pijn zien lijden en als tandarts wil je je patiënt beter maken).
Het laatste jaar gaat het beter: de medicatie is iets afgebouwd en het nieuwe ‘volwassen’ gebit is sterker en vertoont stukken minder klachten.
Vanochtend hadden we onze halfjaarlijkse controle. En nee, dat was geen 1 aprilgrap..
Stelde mijn zoontje zelf voor om een kaartje te geven aan de tandarts. Zomaar, omdat hij de tandarts graag wilde bedanken dat het nu beter gaat met zijn gebit.
Zie foto.. daarna moest ik een traantje wegpinken.
De tandarts kreeg de envelop in zijn handen gedrukt in de behandelkamer en had een brief van de zorgverzekeraar of iets dergelijks verwacht.
Ook hij was met stomheid geslagen.
3 mensen in 1x super blij.

Petra

Bericht gelezen op facebook carlosmomentjes.

0
2
0
2

Laat een reactie achter, daar worden we blij van!

Geef een reactie