Siep’s dochter maakte, samen met haar zoontje, zoiets bijzonders mee…

Iedereen kent het wel, je kind die in het openbaar besluit om een big ass woedde aanval te krijgen. Schreeuwen, schoppen, slaan, gillen, op de grond liggen 😵.
Haar zoontje besloot dit midden in de supermarkt te doen. Topppppppp al die bekritiserende ogen, boze blikken, mensen die zuchtend en rollend met hun ogen voor bij lopen 😴.
Tot er een geestelijk en lichamelijk gehandicapte meneer langs liep. Hij stopte naast haar zoontje, ging naast hem op de grond zitten en zei helemaal niks. Het zoontje schoof een stukje op en ging weer verder huilen, de meneer schoof op zijn beurt weer een stukje dichter naar hem toe en zo ging dit even door tot het jongetje stopte met opschuiven. De meneer sloeg zijn arm om het jongetje heen en hij huilde letterlijk al zijn verdriet er uit bij meneer in zijn arm. Na die flinke huil bui beginnen ze te knuffelen en er konden zelfs wat grapjes vanaf 🤭. Het jongetje kwam helemaal tot rust bij deze meneer en kon na hun momentje weer rustig boodschappen met mij doen!!
Ik heb nog nooit zo iets bijzonders mee gemaakt en vond het zo mooi!💕💕💕💕

0
2
0
2

Laat een reactie achter, daar worden we blij van!

Geef een reactie