‘Ik ga beter worden, zodat ik je nieuwe kamer kan zien’, herhaalde onze ernstig zieke moeder keer op keer toen ze nog in het ziekenhuis lag. Eenmaal thuis, toen duidelijk werd dat de ziekte niet meer tegen te houden is, leek een bezoek aan het nieuwe appartement van mijn zus onmogelijk geworden. Drie steile trappen op, terwijl ze niet eens meer het bed uit kon.

Thuis in bed kwam onze moeder op een idee: zij kende Stichting Ambulance Wens, zouden die dit misschien toch mogelijk kunnen maken? Een telefoontje later was het al geregeld.

Als verrassing op de verjaardag van mijn zus kwam mijn moeder alsnog omhoog, gedragen op een stoel.  Een hele beklimming, die ongelofelijk soepel verliep, dankzij de inspanningen van de ambulancemedewerkers.

Ondanks alle pijn straalde onze moeder van trots en blijdschap: het was tóch nog gelukt het nieuwe plekje van haar dochter te bezoeken! Boven hadden we een fantastisch verjaardagsfeestje. Een geweldig geluksmoment voor onze moeder, en onvergetelijk voor ons allemaal. Fantastisch dat zoiets mogelijk is!

Heel veel dank voor een fantastische dag,

Eerder gelezen op Stichting Ambulancewens

0
0
0
0

Laat een reactie achter, daar worden we blij van!

Geef een reactie