Kus van de Kapster.

Elk jaar maak ik wat kleine Engel hangers met de Kerst. Voor aan je ketting of sleutelbos of tas. Stop die in mijn tas voor de personen die ik tegen kom rond de Kerstdagen om er 1 te geven. Gisteren ging mijn afspraak bij de kapper niet door. Mijn kapster had een zere knie. Ze konden mij niet bereiken omdat ze mijn telefoonnummer niet hadden.

Vandaag zou mijn kapster proberen weer naar de kapsalon te komen. Om 09.00 uur had ik een nieuwe afspraak. Toen ik vanmorgen kwam was ze er weer gelukkig maar nog wel een pijnlijke knie.

Ze wist dat ik kwam. Baas had doorgegeven aan haar dat haar klant van gisteren vandaag kwam. Wat lief van haar om toch te komen. Deze Iraanse vrouw is een top kapster vandaar dat ik heel graag speciaal bij haar mijn haar laat doen.

Ik gaf aan dat ik blij was dat ze er weer was. Wetende dat ze toch met een pijnlijke knie stond te werken. Na de knipbeurt haalde ik mijn Engeltjes tevoorschijn en zei: als je wil… kies er maar 1. Ik ben blij dat je er vandaag weer was. Ik kreeg een dikke kus en ze bedankte me hartelijk. Wat een fijne en lieve vrouw. Zo blij met deze kapster. Weer zo’n Carlosmomentje. Geweldig.

0
3
0
3

Laat een reactie achter, daar worden we blij van!

Geef een reactie