Al regelmatig gelezen op deze site. Vandaag kreeg ook ik het gevoel van DOEN.
Een meneer stond voor mij bij de supermarkt. Na 4 keer zijn pinpas gebruikt te hebben kon de betaling niet afgerond worden. Hij voelde zich er ongemakkelijk. Grote meneer met een KLM jas aan. Hij zei tegen de cassiere: laat maar, haal alles maar weer uit mijn tas. Ik zag boontjes, aardappels en nog meer erin zitten. Zeker niet voor meneer alleen. Waarschijnlijk voor een heel gezin. Ik stapte uit de rij en zei: zou ik proberen te pinnen voor u? Eerst keek meneer vreemd maar zei toen: heel graag. Ik betaalde de boodschappen. (Eigenlijk niet wetende hoeveel het bedrag was). Okee € 14.00. De mensen keken in de rij erg verbaasd. Ik dacht: Yes, dit is voor mij mijn Carlosmomentje vandaag.
Meneer wachte op mij en zei:  ik ga het nu direct overmaken. Via zijn mobiel ging hij naar zijn mobielbankieren app. We hadden dezelfde bank. Makkie. Ik gaf hem mijn rekeningnr. Meneer liet zien dat hij op betalen drukte. Hij bedankte me nogmaals. Gaf aan dat hij al twee uur bezig was geweest met OV om thuis te komen. Buiten sprong hij op zijn fiets. (Gelukkig zit meneer vanavond lekker boontjes te eten? Hoop ik).
Lekker gevoel. Het Carlosmoment gevoel.  Vasthouden, heerlijk.🍀
Oh ja….. thuis check ik mijn rekening voor terugbetaling kom ik er achter dat ik mijn meisjesnaam opgegeven heb bij het rekeningnummer. Oeps… deze rekening staat op mijn dubbele naam. Eerst mijn mansnaam en dan mijn meisjes naam. Geen bijschrijving dus.🤣
Fijn gevoel nogmaals: heeft deze meneer eens lekker van andermans geld gegeten.😂😄

0
2
0
2

Laat een reactie achter, daar worden we blij van!

Geef een reactie