Wildvreemde koopt treinkaartje voor autistische jongen, die schooldag dreigt te missen

Wat fijn dat er zulke behulpzame mensen zijn. Dat moet Karin Nefkens uit Zaandam hebben gedacht, toen zij hoorde dat haar autistische zoon bijna zijn eerste schooldag had gemist. De pinpas van haar zoon bleek op station Kogerveld niet te werken, waarna een wildvreemde jongen een kaartje voor hem kochtMoeder Karin plaatste een bericht op de Facebookpagina ’Je bent een Zaankanter als’. „Goedemiddag, ik wil de vriendelijke jongeman van vanmorgen bij station Kogerveld enorm bedanken dat hij mijn zoon in paniek heeft gered”, luidt het bericht.

Haar zoon had dinsdag zijn eerste dag op de middelbare school. Lichtelijk zenuwachtig kwam hij aan op het station, waar bleek dat zijn pinpas het niet deed. Zo meldt NH Nieuws.

Karin is de man die haar zoon uit de brand heeft geholpen erg dankbaar: „Je weet half niet hoe dankbaar ik je ben. Er bestaan echt nog fantastische mensen in de Zaanstreek!”

Redder meldt zich

Nick van Braam blijkt de redder in nood te zijn. Hij reageerde onder het bericht Karin op Facebook. „Eerste schooldagen zijn lastig en ben blij dat alles goed is gegaan”, schrijft hij.

 

Arjen, bedankt voor het delen!
Bron: Telegraaf.nl

0
3
0
3

Laat een reactie achter, daar worden we blij van!

Geef een reactie